Loading images...

שיטה להפקת סוכרים ממולסות

 מספר פטנט: WO 2001090422 / 2001-11-29

ממציאים: טל ראובני, אשר ויטנר

בעלי הפטנט: Tate & Lyle Public Limited Company

אבסטרקט:
ההמצאה מספקת שיטה להפקת סוכר ממלסות המכילה חיבור של מלסה עםתמיסה מתנולית תוך יצירת פאזה נוזלית יחידה המשמרת את הקרבוהידרטים מהמולסה בתמיסה כאשר התמיסה רוויה בסוכרוז, הפרדת החומר הלא-קרבוהידרטי ששוקע, השראת גיבוש של סוכרוז על ידי זריעה של התמיסה הרוויה ביתר של סוכרוז והפקה של גבישי הסוכרוז שנוצרים.

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2001090422A3?cl=en

טיפול ב-Soapstock

מספר פטנט: WO 2005 095565 / 2005-13-10

ממציאים:  אהרון אייל, איאן פורטל, אשר ויטנר

בעלי הפטנט: קרגיל אינקורפורטד

אבסטרקט:
שיטה להפקת חומצות שומן ממלחי חומצות שומן. השיטה כוללת את השלבים הבאים: (א) הגבת מלח של חומצות שומן עם CO2 ועם מגיב שאינו הידרוקסיד, הנבחר מתוך תרכובות המכילות…… הפרדת המוצר מתוך התערובת. שיטה ליצירת אסטרים של חומצות שומן מחומצות שומן חופשיות או שמן צימחי גולמי.

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005095565A1?cl=en

הורדת ריכוז פיטת במוצרי מזון

מספר פטנט: WO 200 094603 / 2005-10-13

ממציאים: אהרון אייל, איאן פרטל, אשר ויטנר,

בעלי הפטנט: Cargill, Incorporated

אבסטרקט:
שיטה תעשייתית ליצירת מזון המכיל חלבון. השיטה כוללת הספקת חומר המכיל חלבון המכיל פחות חלבון אחד, סוכר אחד ופיטת אחד. השיטה כוללת גם מיצוי בתמיסה מימית ניטרלית או בסיסיתלפחות חלק מהחלבון, חלק מהחלבון וחלק מהפיטת מחומר המוצא…… השיטה כוללת גם שילוב של המזון עני בפיטת במזון…. כאשר המזון מכיל לפחות 70% מהחלבון שהיה מצוי בחומר המוצא ופחות מ-60% מהפיטת שהיה בחומר המוצא.

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005094603A1?cl=en

מערכת לחלוקת איזופלבונים

מספר פטנט: WO 2005094604 / 2005-10-13

ממציאים:  אהרון אייל, איאן פרטל, אשר ויטנר

בעלי הפטנט:  Cargill, Incorporated

אבסטרקט:
שיטה לייצור חלבונים מטוהרים בעלי תכולה נשלטת של איזופלבונים. השטה כוללת הספקה של חומר צימחי המכיל לפחות חלבון אחד, לפחות סוכר אחד ולפחות איזופלבון אחד בצורת מלוניל גלוקוזיד. השיטה כוללת גם הידרוליזה של לפחות חלק מהאיזופלבון מלוניל גלוקוזיד ליצירת איזופלבון בצורת הגלוקוזיד או גליקון…..החלבון המטוהר מאופין בכך שהוא חופשי בעיקרו מאיזופלבונים בצורת המלוניל גלוקוזיד אך עשיר באיזופלבונים בצורת בגלוקוזיד או הגלוקון וחופשי ממרכיבים שהם anti-nutritional factor.

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005094604A1?cl=en

טיהור חלבונים

מספר פטנט: WO 2005 094605 / 2005-13-10

ממציאים: אהרון אייל, איאן פורטל, אשר ויטנר

בעלי הפטנט: קרגיל אינקורפורטד

אבסטרקט:
שיטה ליצירת לפחות שני מוצרים מכילי חלבון. השיטה כוללת הספקת חומר צימחי המכיל לפחות חלבון אחד, לפחות סוכר אחד ולפחות סולבנט אחד, כאשר לחלבון דרגת ניקיון 1P, וכאשר משנים את התנאים כדי לייצור …… לקבלת זרם עשיר בחלבון וזרם שני עני בחלבון.

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005094605A1?cl=en

מזון עני בפיטת

מספר פטנט: WO 2005 094606 / 2005-13-10

ממציאים: אהרון אייל, איאן פורטל, אשר ויטנר

בעלי הפטנט: קרגיל אינקורפורטד

אבסטרקט:
שיטה לייצור חומר המכיל חלבון. השיטה כוללת גם הספקת חומר מוצא המכיל חלבון, סוכר ופיטת. השיטה כוללת גם מיצוי חלק מהסוכרים ולפות חלק מהפיטת מחומר המוצא בעזרת סולבנט….. מזון המכיל מוצר המכיל חלבון שמקורו בחומר המוצא כאשר המזון מכיל לפחות כ70% חלבון.

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005094606A3?cl=en

מערכת להפרדת איזופלבון

מספר פטנט: WO 2005 094607 / 2005-13-10

ממציאים: אהרון אייל, איאן פורטל, אשר ויטנר

בעלי הפטנט: קרגיל אינקורפורטד

אבסטרקט:
שיטה ליצירת חלבונים מטוהרים בעלי רמת איזופלבונים מבוקרת הכוללת לפחות חלבון אחד, לפחות סוכר אחד ולפחות איזופלבון אחד. השיטה כוללת….. ליצירת זרם חלבון מטוהר המכיל איזופלבון וזרם המכיל סוכר. הפטנט עוסק גם בתרכובות מטוהרות מכילי איזופלבונים.

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005094607A1?cl=en

שיטה ליצירת ציקליטול

מספר פטנט: WO 2005077872 / 2005-8-25

ממציאים: אהרון אייל, וויד מרטינסון, איאן פרטל, אשר ויטנר

בעלי הפטנט: Cargill, Incorporated

אבסטרקט:
שיטה ליצור ציקליטול בעל דרגת ניקיון גבוהה יותר . השיטה כוללת מיצוי של הציקליטול מחומר צימחי על ידי ממצה ליצירת תמצית ציקליטול ויצירת מקור ציקליטול מתרכיז הציקליטול בעל דרגת ניקיון 1P,. השיטה כוללת גם (שלב ב) מגע בין מקור הציקליטול לבין מדיום ממצה ליצירה של לפחות זרם אחד עשיר בסולבט בעל דרגת ניקיון גבוהה 2P ולפחות זרם עהי אחד של סולבנט בעל דרגת ניקיון נמוכה של ציקליטול 3P…….

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005077872A1?cl=en

טיהור של חומרים פנוליים

מספר פטנט: WO 2005077929 / 2005-8-25

ממציאים: אהרון אייל, איאן פרטל, אשר ויטנר

בעלי הפטנט: Cargill, Incorporated

אבסטרקט:
תהליך ליצירת איזופלבונים מטוהרים מחומר מוצא שמקורו ביולוגי. חומר המוצא מכיל לפחות איזופלבון אחד ב- conjugate form ולפחות אי-ניקיון אחד. התהליך כולל התאמת ריכוז חומר המוצא במדיום מימי כך שריכוז מקור האיזופלבון גבוה מ-20% מהרוויה שלו אבל נמוך מריכוז הרוויה, כאשר יוצרים תמיסת מקור-איזופלבון מטוהרת ומשקע עני באיזופלבון, המכיל, לאחר שטיפה, פחות מ-20% ממקור האיזופלבון המצוי בחומר המוצא…..

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005077929A1?cl=en

טיהור חומרים פנוליים

מספר פטנט: WO 2005077930 / 2005-8-25

ממציאים: אהרון אייל, איאן פרטל, אשר ויטנר

בעלי הפטנט: Cargill, Incorporated

אבסטרקט:
תהליך לשיפור ניקיון חומר פנולי מחומר מוצא שמקורו ביולוגי. התהליך כולל הספקת חומר מוצא ממקור ביולוגי המכיל תערובת של לפחות חומר פנולי בדרגת ניקיון 1P ולפחות חומר אחד שאינו פנולי. התהליך כולל גם הוצאה של לפחות חלק מחומר המוצא על ידי תמיסה אלקלית….והחומרים הלא מסיסים מכילים פחות מ20% של לפחות חומר פנולי אחד שהיה מצוי בחומר המוצא.

לינק לפטנט:
www.google.com/patents/WO2005077930A1?cl=en

 

שיווק באינטרנט בירושלים